lördag, november 20, 2010

Tankar som snurrar

Mycket bloggande blir det idag då jag varit ensam med barnen, det innebär ju ingen o prata med och då ersätts det med bloggande.
Mycket tänkande har det blivit idag och som jag skrev i föregående inlägg så känner jag mig ordentligt misslyckad. Noll självkänsla nu. Jag kan inget... Och eftersom det är enkelt så skulle jag gärna vara hemmafru, om ekonomin bara gick runt ändå. Men ekonomin går inte runt. Det enda jobbet jag har är några tillfällen per månad och inför varje pass blir jag hispig. Jag känner mig fortfarande sjukt illa till mods inför det. Men när jag är där så rullar det på... Det fungerar men det är inte jätteskoj och framförallt är det en väldigt konstig situation. Ändå söker jag fler jobb som personlig assistent... Jag intalar mig att det är personkemin som inte stämmer, eller hennes inställning till o ha PA som gör att jag inte känner mig helt hemma. Vet dock inte om det är så...
Jag vill bara hitta något o jobba med som jag brinner för, som jag tycker är roligt att stiga upp på morgonen inför. Något som får dagen att gå fort och något som JAG är bra på!
Men jag vet inte va jag vill mer än o öppna mitt B&B och om jag hittar inspirationen skriva... Jag kan inte komma på något annat som jag vill göra här i livet. Det är därför det känns vettigast o plugga nåt inom hotell. Men samtidigt vill jag ju kunna få jobb sen också, vem vet om jag får det genom en sådan utbildning?!
Någon som har förslag på jobb jag skulle passa inom? Nej inte dagis...

Annars då...
Jo jag har bakat bullar med killarna i eftermiddags och så fixa middag åt oss. Sen har jag haft en väldigt huvudvärk så jag har inte orkat vara så mycket mer rolig mamma. Tror inte killarna klagade ändå. Dem har lekt på rätt bra själva :) Dem är så söta när dem leker ihop, Jamie bossar vilket inte är så konstigt då han är äldre men Alex hänger verkligen på!
Ja det är verkligen häftigt o se :) Små små barn som börjar växa upp och utvecklas genom o leka :)

Har funderat på o gå ner o ta ett bad, men samtidigt blir jag tveksam då Alex har en tendens o vakna på kvällen, är ju rätt stor risk jag inte hör honom när jag 2 våningar ner... Får väl bli en dusch ist i guess, men vore så avslappnade o ligga i badet med en god bok...
Får se om jag faller för frestelsen ;)

Inga kommentarer: