tisdag, november 09, 2010



Mitt knä har varit knas idag. Men jag tog mig igenom sjukgymnastiken, gjorde till och med alla övningar. Men det har straffat sig ikväll, värker! Trots värktablett ger det sig inte :(

Idag har min älskade man hjälpt mig o städa av undervåningen. Jag har inte haft ork o göra det själv men jag har mått dåligt över hur smutsigt det har varit. Nu behöver jag inte lägga energi på det förrän på fredag igen. Då behöver jag dock skura också, huga!
Övervåningen behöver sig ett avröj också, får se om vi orkar med det imorgon. Grabbarna är ju hemma med mig imorgon så dem kanske kan "hjälpa" mig.
Annars så borde väl jag o ungarna ut i snön imorgon om den nu ligger kvar, det ville dem redan idag men jag orkade bara inte. Jättebra mamma som ni hör...
Toy story 2 såg vi efter middagen idag, det är så mysigt o se på film hela familjen! Och tecknat på engelska är betydligt bättre än på svenska!

Snön har verkligen fått mig o börja längta efter jul! Men det är bara några veckor tills julpyntet ska fram och sen så ska här skapas jultraditioner med killarna. Har fixat presenter som dem ska få i presentkalender, det blir present varannan dag och chokladkalender varannan. Mest ekonomiskt och inte fan behöver dem 24 småprylar vardera, räcker gott med 12... Dock blir det mkt praktiska saker som strumpor, vantar osv.
Och julen ska firas i sthlm är det nu bestämt, min mamma verkade lite stött över det men det struntar jag i! Ska bli mysigt!
Åh nu vill jag bara pynta o pyssla! och baka! Ska göra äggost i sthlm i år nu när jag har en egen äggost-form! The tradition shall live on!

Nu vill jag ha min kamera! Håller på o ska skicka efter papperskopior på bilder från sommaren och hösten. Hade varit härligt och kunna ta bilder med en shysst kamera på killarna o skicka efter samtidigt som man kan ge bort i julklapp. November skulle ju kameran komma sist jag hörde nåt, emn vem vet det kanske är uppskjutet igen.... suck!

1 kommentar:

Maribel sa...

Helt galet att kameran inte har kommit än, du hade ju lika gärna kunnat fått den i julklapp, om den ens kommer fram till dess, får hoppas det. Inte behöver du skura golvet för vår skull Nattis, ta det nu lugnt med ditt stackars knä. Smart med varannan chocklad och varannan presentkalender :) Kram!