onsdag, november 03, 2010

Bättre



En dags vila, mat, dusch o värktabletter har gjort att jag nu känner mig piggare. Ingen feber men fortfarande förkyld med halsont såklart... Men det kan jag leva med så länge energin inte rinner ur mig så fort jag rör mig. Ska gå på sjukgymnastiken imorgon men ta det väldigt lugnt. Träna benmusklerna men strunta i o köra cykel och crosstrainer som även påverkar flåset, för det kommer jag inte palla.
Sen så fick jag frågan förut av Andrea, en kompis från tiden i Borås om hon och hennes lilla pojke Max fick komma o hälsa på oss imorgon. Perfekt tajming på det! Även hon är förkyld så det skrämde henne inte. Så dom och deras hund kommer till oss imorn på dagen och stannar till på fredag :) Då får jag sällskap, vi kan hjälpas åt med hundarna och Alex får en lekkamrat! Ska bli jätteroligt då jag inte träffat henne sen vårat bröllop!
Så antar jag får städa av lite imorgon också, hunden fäller sjuka mängder så golvet har en fin vit matta ;)

Måste tillägga att Alex är så himla duktig, accepterar utan problem att mamma är lite sjuk och har lekt på bra själv. Efter middagen ville han leka med mamma så jag satt på mattan med honom o bilarna o såg på en film medan han lekte, det tog han utan diskution bara jag rullade nån bil då o då och kramade på honom :)

Min älskade kille!

Inga kommentarer: