torsdag, november 18, 2010

Möblerat

Idag har jag möblerat om och jag är jättenöjd!
Gäst/pyssel-rummet är hur mysigt som helst! Och Jamies rum ser mer ut som ett barnrum om man bortser frysen. Det är bara någon tavla som ska upp igen, sänglampan o sänghimmelen. Sen så ska jag sätta upp hyllan som jag plockade ner i köket igår, sen känner jag mig nöjd.
Tyvärr var glasbordet vi fick från pappa för litet i vardagsrummet så nu vet vi inte var vi ska göra av det... Det är himla snyggt men man ska ju ha plats... Får ta oss en funderare på det och ställa undan det tills vidare.

Imorse försov vi oss och eftersom Pelle hade tid hos tandläkaren som han inte kunde vara sen till så fick barnen vänta till efter Pelle varit där innan dem fick åka till folkets hus. Men gjorde itne så mycket då vi alla vara nyvakna iaf, på det sättet var det bara Pelle som fick stressa :)
Det var ingen billig historia det där med tandläkaren men absolut nödvändigt så är väl smällar man får ta! Dock får jag nog avvakta ett tag till innan jag går till tandläkaren...

Ikväll ska jag försöka mig på vattengympa, knät är lite svullet fortfarande men gör inte ont. SÅ antar att det funkar om jag tar det lugnt :)

Inga kommentarer: