tisdag, april 10, 2012

städa, sol o tiden den går


Jäklar alltså, det är redan 10e april, tiden fullständigt springer ifrån mig... Jag går hela tiden o väntar på att vardagen ska kicka igång men livet här nere är inte alls som i Sverige och den vardagen jag väntar på, det är den som passerar medan ja väntar... Livet är så konstigt ibland ;) Men lite mer vardag är det nu när Jamie är i skolan iaf. Idag ska jag städa, det behövs efter en helg med hela familjen hemma och bara lite småplock... Inte alls sugen men jag vet att det kommer kännas bättre efteråt.

Solen har återvänt till Gibraltar och jag lyckades igår bränna mig i hårbotten, keps nästa! Men jag klagar inte för än är det inte sådär äckligt hett som det blir om ett par månader. Detta är som svensk sommar när den är som bäst :D Och vet ni vad det bästa är?! jo att jag kommer åka till sverige i sommar, en hel månad och förmodligen uppleva den riktiga svenska sommaren också!

Nu har bloggen vilat lite men inlägget uppe o jag har hunnit plocka, damma o dammsuga och sätta en deg som nu ska bakas ut. Efter baket blir det till o skura o sen fixa lunch så man sen kan slappna av innan Jamie ska hämtas. Skulle behöva handla lite idag också men vi får se om jag orkar, klarar oss nog till imorgon i vilket fall :) Är faktiskt inget skoj o behöva handla med tre gnälliga ungar...

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh det ska bli så kul att du kommer hit i sommar :) Om vi inte hinner ses i Stenungsund så är ju Stockholm ett alternativ för mig i alla fall. Det är ju liksom mindre än halva vägen att åka! Skulle vara mysigt att gå i gamla stan med dig - eller kanske ta med barnen till grönan :) Saknar dig!

Kram Marri