onsdag, april 25, 2012

Flygbiljetter


Har kollat på flyg idag till sommarens resa till Sverige. Som det ser ut just nu så kommer vi var i Sverige 3/7 till 6/8, alltså en månad ungefär. Första veckorna i Sthlm och sen resten i Stenungsund. Det känns som långt dit men det kommer nog gå fort, det är ju för sjutton snart maj redan?! Sedan är det bara 2 månader kvar och under maj månad har vi troligtvis besök större delen. Kommer nog vara rätt påfrestande men också himla roligt! Nästa vecka kommer Maja o Johannes hit och när dem har åkt kommer troligen Ola och Madde med vår bil och när dem har åkt hem kommer Pelles päron :) Så fullt hus!
I Juni är inte mycket uppbokat men är rätt säker på att tiden kommer springa iväg ändå. Så imorgon när pengarna trillat in så blir det o boka flygbiljetter! (Här kommer lönen sista torsdagen i månaden och inte 25e som i svea).


Apropå flygplan så håller 2 små militärplan på och övar här nu, väldigt häftiga att se :) Dom startar  bredvid varandra på landningsbanan och lyfter samtidigt, lite som kadrilj ;)

Annars idag så har Pelle jobbat hemifrån pga smittorisk med magsjukan han hade vilket har resulterat i sovmorgon för mig och en utelunch tillsammans, mysigt! Har inte gjort så mkt annat, jag o Alex kikade i ett par affärer efter lunch innan vi gick o hämtade Jamie. Hamnade på lekplatsen nån timma som vanligt innan vi gick hem hit. Snart ska vi grilla och ha lite familjemys innan barnen ska i säng.

Imorgon ska jag träffa Trine en vända o gå till bvc o se om jag kan få tid för o väga o mäta Mollie, nästa tid jag har fått är liksom i September, känns som liiiite långt bort...
Efter det ska jag träffa Daniela i parken, kanske Trine följer med hon också :)
Fredag ska jag fika med Zsana på förmiddagen och sen på kvällen har jag dejt med Kim. Och sen är det ju helg igen :) Tiden den går minsann!

På tisdag blir Mollie 4 månader! Nu räcker det, hon behöver inte bli större!! Jag vill inte bli av med min lilla bebis, det räcker killarna blir större... eller?!

Inga kommentarer: