onsdag, april 11, 2012

Inte lika illa...

Tittade igenom mina bilder o pratade med Sandra på msn o då får hon mig o inse att jag ser rätt smal ut. Jag vet itne om det är hela sanningen. Har fått höra att jag ser smalare ut men å andra sidan var jag nyss gravid och jättestor så är ju svårt o veta hur folk menar ;) Nåja kändes bra o kika på bilder på sig själv o inte bara se en stor fet kluns! Så tack Sandra för att du fick mig o inse att det kanske inte är så illa som jag tror!

Annars idag så blev planerna med Kim inställda för att hon hade migrän o för att de kom in en skur med regn. Nå nu skiner solen o jag skulle behöva gå till affären, men jag har ingen lust o göra nåt idag... Men handla måste jag så ska skramla ihop lite lunch här o sen får de bli affären.

Imorgon blir de playdate med Anne o Aibhin, blir nog bara nån timma som sist men ändå nåt :) Räcker o ha nåt socialt på dagen får att dagen ska gå fortare. Fredag hoppas jag att Annika vill leka med mig, hon var ledig då :) Och lördag blir de barnfri dag för mig med shopping med Annika o Trine i Algecrias!

La in några bilder från igår då Mollie premiärsatt sin matstol och så när hon badar o grabbarna vid matbordet :)








Inga kommentarer: