onsdag, april 04, 2012

Sol

Ja dagen igår var verkligen inte min dag men nu när morgonsolen färgar huset bredvid i det där ljuvliga varma ljuset och jag har fått sova fler timmar än vanligt under natten så känns det rätt okej! Att Alex sitter o tjuter bredvid mig för att han är trött och inte får som han vill känns som en småsak. Igår när han gnällde o gnällde höll ja på o brista i gråt av utmattning. Pelle o jag skulle mysa framför tvn igår kväll men vid halv tio när Pelle zappade igenom våra 300 kanaler för andra gången så slöt jag ögonen och stensomnade. När Pelle tröttnade vid elva bytte jag soffan mot sängen o fortsatte sova så jag fick mig väl 2h mer sömn inatt än jag brukar. Och det var precis vad jag behövde, var som sagt helt utmattad igår.
Men jag fick bakat lite bröd igår, plockat undan o dammat av de värsta dammet, idag borde de bli en vända med dammsugaren och så blir det nog en vända till lekplatsen och sen in på morrisons för o handla lite mjöl så jag kan baka mer bröd, större sats. Igår gjorde jag enkel sats morotsbröd men det räcker inte långt, tänkte göra trippel sats o frysa in lite så man slipper baka varje dag... Mitt bröd går nämligen åt som smör i solsken :)

Mamma o Lasse kom tillslut iväg igår så nu får vi se när vi får träffa dem. Eftersom jag inte hört något om idag och eftersom vi är uppbokade imorgon så blir det väl först på fredag antar jag. Lite surt då jag hållit hela veckan fri förutom torsdagen, Inte direkt mamma o Lasses fel men ändå irriterande o ha behövt gå hemma o ha tråkigt o inget inplanerat...

Får se om vi kan ragga upp nån o umgås med idag!

"I love the earth, its the best place I've ever been at" Lol, kan inte annat än hålla med :)

Inga kommentarer: