lördag, april 07, 2012

Påskafton!

Har haft en superbra dag! Fick för det första sovmorgon och för det andra så har vi träffat våra fina vänner här nere. Jocke o Vlada bjöd oss till påsklunch idag, knytkalas. Hur trevligt som helst och massa god mat! Vi köpte färdiggrillad kyckling och så gjorde jag en sallad, Johan o Trine hade med rostbiff, potatis och lax, Jocke o Vlada hade fixat köttbullar o en rysk ostsallad som jag tyvärr inte kunde smaka och Håkan o Rebecca fixade dricka o snacks.
Det gör inte så mycket att man inte har familjen här när man har så fina vänner att spendera högttiderna med! Var en superbra dag med massa skratt! Och efter lunchen som varade rätt länge så var barnen så spedade på alla påskägg dem fått så vi gick till lekplatsen där vi sprang på Zsana och Levente och 2 av deras barn, våra ungerska vänner. Blev nog 1½ timme på lekplatsen då barnen sprang av sig sockret och vi pratade med dem. Också supertrevligt!
Så vi har haft en riktigt glad påskafton!
Nu är Pelle iväg på svenskkväll, något som arrangeras av Rebecca för alla svenskar som bor här nere. Ett tillfället att träffa andra svenskar och få prata svenska. Lite för sent för barnen dock så Pelle fick gå själv, jag var på förra svenskträffen. Så jag sitter här hemma, grabbarna är i säng och Mollie borde nog somna snart också. Blir till o surfa runt endel.

Imorgon kommer Mamma o Lasse igen, ska bli mysigt o träffa dem igen för sen dröjer det ända till Juli innan vi får träffa dem igen. En av nackdelarna med o bo utomlands...

Lånade några bilder på fb från vännerna, kommer nog upp några bilder på Mollie som påskkärring lite senare också, men tills dess får ni hålla till godo med dessa :)




Mollie gick från famn till famn här med Håkan
Hon är målad som påskkärring


2 påskkärringar, Mollie o Rebecca :)

Fooood!

Inga kommentarer: