fredag, april 13, 2012

Bilar o dammsugare


Pelle jobbade sent igår, kom hem först kl ett, så idag tog han förmiddagen off så vi kunde uträtta några ärenden. Så vi har varit till bilhandlaren o kollat in bilar, fanns en del bra men just nu lutar det nog åt att vi tar ner vår svenska bil. Det verkar bli billigare än o köpa en här. Men bilhandlaren skulle maila över lite siffror så vi får vänta o kolla på det innan vi tar beslutet.
Vi gick även för o träffa vår hyresvärd men han var givetvis inte där bara för att vi tog oss tid o promenera dit. Nå får bli ett nytt försök imorgon förmiddag, han har nämligen en affär på mainstreet så det är dit vi går för o få tag på honom.
Nu har jag o Alex städat, jag har plockat o dammat och Alex har dammsugit, han är inte lite stolt nu :) Min lilla kille börjar bli så stor!

Här kommer lite bilder, om ni undrar varför Jamie alltid är med på så få bilder så är det för att han numer går i skolan från 9-15 varje dag. Och när han kommer hem är det lite lek, sen matlagning, middag, läxläsning och läggdax typ...





Inga kommentarer: