måndag, mars 07, 2011

Vardag igen

Ah snacka om att man har landat platt på marken, från värme, palmer och göra vad man vill till o komma hem till alla vardagsrutiner.
Idag har jag städat, vattnat, haft hundvård och lekt frisör till grabbarna. Givetvis har jag även fixa mat och gjort allt annat man vanligtvis gör när man har hem o familj.

Killarna badar nu efter att ha blivit stajlade av morsan i håret. Känner mig säkrare på det här med maskinklippning nu och lyckades idag spara lite mer lugg på Jamie. Vi får se hur det hela ser ut när det är tvättat o sen hur det kommer se ut när det växer ut :)

Har ju haft enormt ont i ena höften, som knivar som hugger. Idag insåg jag att smärtan nog snarare kom från ljumsken så testade att smörja med voltaren gel där och gissa vad, det hjälpte! Så nu njuter jag av o gå o röra mig utan att det hugger och gör ont!

Imorgon ska jag försöka fokusera på att packa lite fler lådor, lite leksaker och bestick osv... Är faktiskt bara en dryg vecka kvar tills vi får nyckeln i nya huset! overkligt!
Har kollat runt lite på våtrumsgolv o tapeter till badrummet som håller på o renoveras i nya huset. Vi har ett rätt litet utbud o välja mellan men verkar finnas endel fint så kommer nog bli bra :) Nu måste vi bara få utrett vad för handfat osv vi vill ha.

Ne får väl gå o assistera Pelle med ungarna :)

Inga kommentarer: