söndag, mars 20, 2011


Oj oj oj vad fina rum mina killar får :) Den blå färgen i Alex rum är underbar! Ett lager kvar på den väggen men annars är killarnas rum klara :)
Kontoret har fått sin första strykning och ja det är ett annat rum, så ljust! Det rummet hade brunrandiga tapeter och gult tak innan och nu målar vi vitt. Fint!
Och mamma o Lasse har tapetserat nästan hela köket, bara ett hörn o lite över skåpen kvar :) Men dem upptäckte att det tydligen var mönsterpassning på den tapeten, något dem inte talade om när vi köpte dem. Well snyggt blir'e!
Får ta o lägga upp lite för o efter bilder sen så ni kan se :)
Ser verkligen fram emot o flytta dit nu, bara badrummet uppe känns lite skabbigt, men med lite nya krokar, en cool spegel och fräscha mattor så blir det nog okej det också :)

Imorgon väntar dagmamma för killarna. Pelle o jag vi ska på bankmöte och sedan ska jag packa och greja! På kvällen blir det en stillsam promenad med ML, ska bli trevligt! Hoppas bara knät vill med mig. Knakade knät idag när jag hoppade av släpvagnen så det värker och känns mer instabilt än vanligt. Suck!
Ja för vi körde ett lass med grannens släpkärra idag till nya lyan, Blev några lådor och sedan tömde vi ett litet hörn av garaget. Kommer bli några vändor med grejer har jag insett. Men vi kämpar på!

Nu ska jag släppa ut hunden och sedan bädda ner mig, är helt utpumpad.

Inga kommentarer: