söndag, mars 27, 2011

lugn helg? nja...

Blev inte helt ledig helg precis, vi tog det lugnt fredagkväll men igår grejade vi till tusen :P Vi har börjat komma i säng i tid, mellan 22-23 så vi är mkt piggare på morgonen så igår var hela familjen uppe innan halv nio. Vi tog lite datortid och sen gav vi oss ut i det fina vädret, grabbarna cyklade o lekte medan vi röjde ur garaget! Sorterade upp vad som skulle slängas, sälja, skänkas och behållas. Vi insåg att när allt ändå var ute ur garaget vore det smartare o få iväg det till Stenungsund ist för o lasta in det i garaget igen... SÅ vi ringde o kollade om vi kunde låna grannens släp, det är utlånat till en annan men dem använder det inte jämt och det var ledigt igår :)
Men vi hade itne tid o åka till sts just då för jag o barnen skulle på playdate hos ML o hennes ungar o Pelle skulle träffa Carl.
Vi hade några väldigt trevliga timmar hos ML, jag o grabbarna. Ungarna lekte, bråkade och fikade medan vi försökte prata :)
Sen när vi kom hem efter fem så kopplade vi på släpet och åkte direkt till sts. Packade in allt i garaget där och grabbarna hjälpte till jättebra! Så nu är nästa hela garaget tömt och på plats i sts. Kommer inte va så mkt o flytta på fre o lördag förutom sängar, soffor o bord :D

Men idag tänker vi ta ledigt, det enda vi ska göra är o lämna av dem kläder vi ska skänka i sånna containrar, i övrigt blir det kalas hos mormor och bara ta det lugnt. Hoppas jag kan hålla mig i skinnet bara, är rätt duktig på o greja... ;)

Inga kommentarer: