fredag, mars 25, 2011

Tar helg efter långa dagar

Har varit en lång dag, jobbade mellan 7.30-14 där jag till större delen har städat och sen så har jag grejat sen jag kom hem tills nu... puh! Men nästan allt från samtliga 4 sidovindar är utröjt och står nu i vardagsrummet redo för avfärd mot stenungsund! Det finns en byrå o ett par lådor kvar i ena sidovinden och sen så finns det saker vi inte ska behålla i samtliga. Får ta en dag o samla ihop det så det är redo när nästa tripp till tippen blir av. Bara en dryg vecka kvar tills vi blir av med huset så det måste ske snart. Men har lite möbler som ska skänkas o andra som ska slängas så blir nog i slutet av veckan, kanske fredag eller så...
Pelle, David o barnen har varit i lägenheten o grejat under förmiddagen så nu bör vårt sovrum vara färdigmålat det också! Vi var där eftermiddagen och kvällen igår och fick gjort massor. Pelle o David målade i vårt rum så endast en vägg var kvar till idag och jag städade o packade upp. Efter att vi ätit en sen middag där så fick jag sorterat lådor medan David bar dem till rätt rum så dem grejer som är där är iaf i rätt respektive rum. Min städning blev dock förstörd idag då snickarteamet för badrummet kom inklampande, bar in alla badrumsmöbler i Jamies rum som såklart var det enda städade barnrummet där jag ställt alla leksaker. Men nu har dem iaf kommit igång och i nästa vecka kommer mattläggare o sätter in våtrumsmattorna! Så har vi tur så har vi ett badrum innan vi flyttar in, men i värsta fall har vi ju badrummet uppe som funkar o duscha i även fast jag helst inte vill det.
Ikväll blir det kinamat, lite godis och lite mys hoppas jag :) Pelle har varit duktig och tvättat och städat bilen i eftermiddag så vi har förtjänat lite helg nu!
Imorgon ska vi troligen på playdate till ML, jag o barnen iaf. Ska bli kul om vi alla lyckas hålla oss friska den här gången ;)
Och söndag blir det kalas hos min mormor som fyller 92år! Så helgen tar vi lite ledigt :) Om jag nu kan låta bli att packa o greja :D

Inga kommentarer: