fredag, mars 18, 2011

Måla måla!!

Dagen har gått som på räls :) Min familj är FANTASTISK!
Både pappa och mamma o Lasse mötte oss när vi kom till sts vid elva tiden, vi mätte väggar i lgh och åkte sedan till färgaffären. Pappa var snäll o betalade för takfärgen! Sen så blev det mååånga liter vitfärg och sedan blev det lila till Jamies rum, blått till Alex rum och grått till vårt, alltså fondväggar. Bara Alex som höll fast vid den ursprungliga färgen :P
Sen har vi grejat! Taken i samtliga rum nere är målat, barnens rum är spacklade o slipade o redo för väggfärg imorgon! Kontoret ska spacklas o slipas imorgon o sen får vi se om vi hinner måla där med. Kommer ju krävas 2 lager på alla väggar.
Köket är tapeterna nere och taket målat så där ska spacklas, slipas o sen tapetseras. Målas på vissa ställen. Vårt sovrum är knappt påbörjat så där får vi imorgon måla tak, spackla o slipa. Så ja finns ju mycket o göra men vi har ändå hunnit med fantastiskt mycket. Mamma o Lasse har gjort en jätteinsats och pappa har ju även hjälpt till men han jobbar ju dagtid, men hela köket är hans arbete!
Jag tror att i mitten på nästa vecka så kommer vi vara klara med samtliga rum. Då får det bli en vända till Ikea för o köpa massa knoppar och handtag till kök o garderober :) Kanske blir någon möbel till Alex rum också då dem möblerna han har idag förutom sitt lilla bord och sin säng kommer hamna på andra ställen i huset :P Han har vår tv-bänk och vår byrå i sitt rum som inte riktigt fått plats där dem skulle i detta hus. Men nu så får tv-bänken åter igen bli en tv-bänk och byrån blir vår igen!
Vi har tänkt om endel vad det gäller möblering på vissa ställen i lgh mot vad vi ursprungligt tänkt, men det är ju lugnt, vi har ju inte flyttat in än :P
Åh nu vill jag bara flytta dit, är ju hur drygt som helst att pendla emellan hela tiden! men det är 2 veckor tills vi flyttar, det ska vi väl klara :)

Inga kommentarer: