söndag, mars 06, 2011

Home sweet home

NU är vi hemma igen, klev in genom dörrarna klockan 2 inatt.
Det är skönt o vara hemma men det är konstigt att man på bara några timmar kan åka från 2 så skilda ställen och ändå känna att man åker mellan hem. Gibraltar känns så hemma redan, det passar oss så bra... Jag ville verkligen inte gilla det, men det växte fram... Hade det inte varit för det här med familjen, radhuset och våra djur så hade jag sagt "vi kör på det". Men livet är ju inte riktigt så enkelt... Så det får som sagt bli till o pyussla tills vi kan ha kommit fram till någon lösning.

Gårdagen var lång, började med o röja i lägenheten o packa, sedan gav vi oss ut för o köpa lite souvenirer till dem som gjort resan möjlig för oss. Main street var en lång härlig gata med ALLT man kan tänkas behöva. En salig blandning folk ute; spanjorer, britter, turister och inneboende av olika nationaliteter :) Vi hittade det vi letade efter och åt lunch innan vi gick tillbaka till lägenheten. Vi vilade oss tills det var dags o städa upp o packa ner det sista för o åka till flygplatsen.
Det var lång kö ut ur landet, tydligen åker spanjorerna gärna över o tankar på helgerna eftersom bensinen i gibraltar är så mycket billigare. Så vi fick lite bråttom till flygplatsen men chauffören kompenserade det genom o köra alldeles för snabbt... Vi hann med planet och resan hem gick bra. Dock vart jag jävligt varm då Jamie som har feber sov i mitt knä och tja flygplanet var väldigt varmt...

Idag har jag packat upp våra saker, tvättat all tvätt och grejat här hemma medan Pelle sett på tv... Sport hela jävla dan, är väldigt trött på det!
Mamma och Lasse kom förbi med Nalle och tittade på bilderna från Gibraltar o pratade lite innan dem åkte vidare. Var trevligt o träffa dem en sväng.
Nu ska jag se om jag kan komma mig iväg o handla då kylskåpet ekar tomt.

Inga kommentarer: