tisdag, mars 29, 2011

Intensiv dag

Dagen börjar gå mot sitt slut och jag har varit i full fart sen jag steg upp imorse men ändå kliar det i kroppen, jag vill att allt ska bli klart nu, klart och perfekt inför flytten... Finns väl lite och fixa med men det är ändå mycket jag inte kan göra förrän fredag.
Barnen sitter i badet och Pelle tar tag i sina papper där nere medan jag tar mig en paus, jag har fått gjrot mkt idag och förtjänar en liten paus.
Började dagen i stressens tecken, vaknade halv nio men lyckades ändå få klart barnen till tio i nio då Pelle körde dem till dagmamman. Jag passade på o duscha medan Pelle var iväg o när han kom hem lastade jag bilen full emd grejer medan han tog ut hunden. Teamwork!
Sen vart det avfärd mot sundet! Vi lastade ur bilen och medan Pelle städade ur vårt sovrum så packade ajg upp lådor i köket och skurade ur det riktigt snuskiga kylskåpet vi fått av min pappa. Han hade tänkt slänga den kylen så han hade inte brytt sig om o städa den... jag har typ fått kväljningar varje gång jag öppnat den så det var väldigt välbehövligt!
När klockan blev 12:30 så var det dags o börja åka mot Lysekil igen, vi åkte runt Lasse på bokhandeln och fixade några pärmar innan vi körde hem till Lyse. Packade in bilstolarna igen och hämtade ungarna. Från dagmamman direkt till bvc för Alex 2½ års kontroll och ytterligare ett syntest för Jamie. Hon kontrollerade att Alex var väl utvecklad och pratade riktigt bra för sin ålder, långa o fina meningar, mkt bättre än barn brukar i den åldern. Och Jamie fick en remiss till ögonläkare, kommer bli glasögon för honom. Barnen var så duktiga och fick även idag massa beröm så nu går morsan på små rosa moln ;) Så stolt över mina fina killar!!!
Efter bvc åkte vi till färgaffären o köpte färg till badrumsskåpet som vi ska måla, sen vidare till ica. Full rulle!
När vi kom hem ville grabbarna vara ute så jag fick städat klart garaget. Nu är det sopat och helt urstädat! Behöver bara en skyffel för o få ut högen med skräp och så behövs ett varv till till Stenungsund med saker innan vi är helt ute. Men känns ändå väldigt gott. Jag har koll på läget i garaget och dem grejerna som ska vara kvar ligger i ordning längst in, passar Nlie perfekt!
Ikväll blir det promenad med ML, vi passar på nu innan det är försent :)

Imorgon ska jag måla vårt badrumsskåp är planen, Pelle ska åka iväg och serva bilen och Carl ska komma hit och fixa pumpen! Och på em/kvällen ska vi över o äta hos grannen så blir full fart imrogon också :)
Torsdag ska ungarna gå sista dagen hos dagmamman o vi pratade på o åka o kolla hur det går med badrummet i sts. Annars lär det bli packa o greja för på fredag blir det full fräs igen ;)
Fredag förmiddag kommer Johan och hjälper oss, vi ska köra sista varvet till tippen med soffa, skrivbord, tumlare och annan skit vi har liggande :) Sen packar vi lite till i huset innan pappa o Gabbe kommer för o köra nåt lass till lägenheten. Då ryker tv, soffa, bord och allt som får plats :) och så på lördag tar vi det sista!
Söndagen är uppbokad för städning av huset, ML har lovat att komma o hjälpa oss :)
Så fullsmockad vecka! Ska försöka klämma in lite fönsterputsning osv under veckan också för o underlätta söndagen. Det är alltid mer städning än man tror vid flytt.

Nu blir det lite avslappning innan läggdax för ungarna, kanske en huvudvärkstablett också då huvudvärken kom smygandes nu när jag satte mig...

Inga kommentarer: