måndag, mars 14, 2011

Äckel varning

Ja killarna var på väg ur det... men igår kväll övermannade illamåendet mig och även fast jag lyckades somna så vaknade jag en timma senare och fick springa ner till toan. Spydde 3-4 gånger innan jag kunde pallra mig in i vardagsrummet o se på tv. Värdens värk i magen och kände mig så bajsenödig men varje gång jag gick på toa så gick det över. Värk i höfterna och knät som växtvärk hindra mig från att somna i kombination med magonda. Är glad att jag hade många inspelade avsnitt från olika serier på boxen. Nalle är så fantastisk också, han hörde mig spy och kom tassande in på badrummet och kollade oroligt. När jag sen gick till vardagsrummet tassade han oroligt efter o stirrade på mig tills han fick krypa upp bredvid mig i soffan <3 Fina vovven låg trogen bredvid mig hela natten!
Vid fem tiden tittade Pelle till mig o råkade väcka mig ur den sömn jag lyckats vagga in mig själv i för en stund o sen var det kört. Satte mig vid datorn tills Alex vaknade vid halvsju och jag kunde gå upp o erövra min egen säng då dem övriga gick upp!
Allt jag plockat i mig har gått rakt igenom bakvägen sen Pelle väckte mig, suck.
Just nu har jag faktiskt fått behålla yoghurt ett tag så håll tummarna. Det som besvärar mig mest är värk i höfterna och ner, ingen ställning är bekväm o jag håller på o bli galen :(

Inga kommentarer: