lördag, mars 05, 2011

strand o middag

Idag är det Lördag och i eftermiddag måste vi lämna Gibraltar och påbörja resan hem till snön o isen. Inte sugen på det. Jag älskar att kunna gå ut i bara tjocktröja och solen som färgar mina kinder röda. Just nu är Gibraltar perfekt!

Igår gick vi längs med kusten i jakt på stränderna som var utmärkta på kartan, efter några km hittade vi en av platserna som var utmärkt som strand, men var mer ett anlagt poolområde vid havet med en badbrygga. Dock inget vatten i poolerna ännu. Men där fanns en lekplats så vi blev där ett tag så barnen fick leka av sig.
Enligt väderleken skulle det börja regna kl 13 och prick 13 började det droppa :) Så vi gick tillbaka o stannade vi första bästa busshållplats där vi väntade tills bussen kom. 6kr per vuxen kostade bussen... Efter bara några dagar känner vi oss så hemma här att åka buss och komma tillbaka till lägenheten inte kändes konstigt, vi hade tagit rätt buss och gick av utanför huset där vi bor. Lagade lunch o sen slumrade vi alla till nån timma.
Kl sju var vi bjudna på middag hos en kille ur svenska teamet här nere och resterande ur svenska teamet var också där. Väldigt trevligt var det, härliga killar. Kändes som att träffa ett gäng gamla kompisar :) Grabbarna höll sig vakna och vi gick nog inte tillbaka hit förrän vid halv elva.

Och i torsdags blev vi bjudna på restaurang av en av cheferna på företaget, han var väldigt trevligt och det kändes som han försökte berätta hur bra Gibraltar är :) Svenska killarna igår trodde det var så gott som klart, att Pelle skulle få jobbet.
Och vi har väl tagit beslutet att om det är så att han får jobbet så får vi försöka lösa det genom pendling osv. För detta är drömjobbet för Pelle och det märks att han verkligen vill det här. Samtidigt vill inte jag ge upp livet i std riktigt än. Så det får bli pendling o pussla ett tag innan vi får ta ett slutgilltigt beslut. Jag är inte alls lika negativ till o flytta hit ner nu måste jag erkänna... Men är mkt att fundera på o väga in. Så vi ger det mer tid genom att pussla en tid.

Inga kommentarer: