onsdag, mars 23, 2011

Ekar tomt

Idag har vi varit duktiga. Huset känns jättetomt! Hade det inte varit för dagmamman och lite andra saker som vi har i Lysekil under nästa vecka så hade vi nog flyttat nu till helgen.
Vi har varit en vända med fullt släp till tippen idag, kommer nog bli en till innan vi är helt ute ur huset men är ändå skönt o få bort allt som stått o skräpat!
Sen så passade vi på medan vi hade släp och David som bärhjälp och fyllde släpet med kartonger och for till Stenungsund. Dock hann vi inte stanna i sts för pappa o Gabbe skulle ju komma nu ikväll för o köra ett lass dem med. Så nu är alla kartonger vi hade stående i huset i lägenheten, även ett skrivbord, tv-bord, billy hyllorna och vardagsrumshyllorna på plats!
Ekar i vardagsrummet o Jamies rum nu :) Känns som att vi fått massa gjort i förtid. Nu är mitt mål iaf att tömma sidovindarna innan själva flyttlasset går, packa in så mkt som möjligt i bilen när vi väl åker till sts.

Imorgon ska barnen till dagmamman och medan dem är där ska vi på sightseeing i Trollhättan då David funderar på att börja plugga där till hösten, så han vill se stan.
När vi sedan hämtat killarna så åker vi till Stenungsund för att måla vårt sovrum och hallen, får se hur långt vi hinner :)
Känns som att vi har rätt bra koll på läget med hela flytt o måleri, väldigt skönt! Inte för att jag stressar mindre för det :P

Har inte så mycket mer o skriva om just nu, mitt liv cirkulerar bara runt detta för tillfället...

Inga kommentarer: