onsdag, mars 09, 2011

Intresseklubben antecknar...


Gah jag är rastlös, jag vill packa och greja men när jag tittar mig omkring så inser jag att det som finns kvar kommer behövas den månad som vi ska bo här... Kommer få tokpacka sista dagarna sen dock, men just nu finns det inte så jättemycket o göra.
Stör mig enormt på att veta att så mycket behöver fixas men att det är för tidigt för att fixa det... Kan inte länsa barnens hyllor på leksaker för då kommer dem göra mig galen :P Jag kan inte plocka ur köksskåpen för då kan jag inte laga mat.... Jag kan inte packa ner fler handdukar o lakan, eller kläder, eller mina skrivbordsprylar, elektroniken, barnböckerna eller fylla lådorna med våra stora prydnadsaker... Ta ner gardiner och tavlor känns också för tidigt... Garaget skulle nog behöva packas ner i lådor men det går inte med barnen och det är så svinigt kallt... Får bli o packa in dem grejerna i takboxen och köra fram o tillbaka... Suck.
Kanske ska ta o baka med killarna, är lite sugen på kärleksmums ;) Ska fixa mat här om nån timma och sedan blir det jobb vid halv fyra, då kommer iaf dagen gå.

Var ju förresten hos gynekologen, fick bara svar på 1 av 3 frågor vilket var lite frustrerande. Höfterna får jag uppsöka vårdcentralen för... Jag ger det nån vecka i lugn o ro och blir det inte bra då så får jag kontakta vc.

Inga kommentarer: