söndag, mars 20, 2011

progress

Igår hann jag inte med o sitta här alls, för jag slipade, spacklade o målade. Var hemma vid sju igår kväll och då blev det duschen och sen mys med Pelle framför tvn till läggdax.
I Jamies rum har vi hunnit måla ett lager runt om och OJ vilken häftig lila färg :) Hans rum kommer nog se ut som ett flickrum sen med han sänghimmel och lila vägg, men vad spelar det för roll, han kommer älska det :) Idag målar vi klart det rummet!
I Alex rum är första lagret vitt målat men vi orkade inte med det blå så det får bli idag.
Sen så målade vi taket i köket en gång till och jag har slipat o spacklat o rivit tapeter så idag kan Lasse tapetsera där! Så förhoppningsvis blir 2 rum klara idag :)
Sen så förberedde jag vårt rum för målning, spacklade och tejpade så där blir det takmålning idag om vi hinner. O kontoret slet jag tapeter i och spacklade massor så där kan vi slipa o måla när tillfälle ges :)
Idag ska hela familjen med till sts igen, igår åkte jag själv och fyllde hela bilen med grejer. Pelle o grabbarna höll sig hemma för Pelle behövde vila sig lite o grabbarna blir lite uttråkade när vi målar o grejar. Men idag får Pelle faktiskt hjälpa till lite, jag går sönder om jag ska göra allt ensam. Är så stressad just nu att jag inte kan sova, lyssnar på ljudbok o somnar till den för annars snurrar tankarna och jag förblir vaken... Det är så mycket som måste göras och eftersom Pelle inte får lyfta eller bära, böja sig eller nåt så blir det ju jag som får göra allt. Och vi behöver måla, packa, bära, motera isär, flytta, packa upp och mycket annat = superstressad Nathalie...
Så om nån har tid över o känner sig manad att vara snäll kan ju höra av sig. Vi flyttar 2 april, bärhjälp mottages tacksamt!

Nu ska jag se om jag får liv i min man, klätt på oss alla och packat in oss i bilen så vi kan åka till sts!

Inga kommentarer: