onsdag, mars 16, 2011

En lång stressad dag...

Oj oj oj vilken jävla dag det har varit. Men nu är den äntligen slut och vi är hemma hela familjen. Ja i det som är vårt hem så här långt men faktiskt bara 2 veckor till... DET känns galet. Nu är det nära och även fast jag försökt förbereda så känns det inte alls som jag är förberedd...

Jag började iaf dagen alldeles för tidigt, Jamie har fått den dåliga ovanan igen o vaknar halv sju, då är är varken jag eller Alex redo o gå upp men han väcker samtliga...
När jag hade vaknat till liv nån gång fram mot nio så började jag städa. Men då började telefonen ringa, har väl aldrig talat så mkt i telefon som idag ;) Först ringde svärmor för o kolla om jag hört något sen jag inatt fick veta att Pelle skulle genomgå en titthålsoperation. Det hade jag inte. Men nästan direkt efter att jag lagt på ringde Pelle o berättade att dem nu hade plockat ut blindtarmen och att han inte längre hade ont på det stället så att det högst sannolikt hade varit den som var felet. Och uppenbarligen tyckte läkarna det också eftersom dem plockade ut den. Well Pelle mådde bra efter omständigheterna och trodde sig få komma hem redan idag. Efter att ha pratat med honom fick jag ju ringa runt till samtliga oroliga och dra samma historia om och om igen :) Men huvudsaken var ju att Pelle var okej!
Sen så städade jag faktiskt huset ;) Jorå, sanerade bort magsjukan! Efter plockande, dammande, dammsugande, skurande o tvättande så fick det bli en dusch. Sen ringde Pelle o berättade att han kunde åka hem och att han kunde följa med till Stenungsund iaf. Stressen drog igång och den har nog inte lämnat mig sedan dess...Fixade pannkakor som jag tryckte i mig o barnen medan jag stekte, kastade in mattorna, kissade hunden och for iväg mot näl 45min efter att jag pratat med Pelle.
Vi hann dit i avtalad tid men efter att väntat 10-15min ringer Pelle o talar om att han inte alls fick åka än, han skulel till tandläkaren eftersom dem lyckats slå sönder en tand för honom när dem opererade honom... efter 40min väntan ringer Pelle igen o säger att han inte komemr hinna färdigt så vi hinner till mäklaren i tid så jag fick åka mot Stenungsund själv... Ringde min pappa som kastade sig i bilen och åkte mot näl för att hämta Pelle :P Själv fick jag åka till min brors tjej Emma som lovat att ta hand om killarna. Jag hann iaf i tid till mäklaren :) Säljaren kom något sen och efter ett tag kom även Pelle o pappa så vi kunde göra affärer :) Allt blev försenat så vi blev sena till inspektionen av lägenheten som vi hade med styrelse ordförande i bostadsföreningen. men till slut kom vi oss dit o kollade in vårt nya hem. Det känns fräschare när alla hennes grejer är borta även fast det luktar lite inpyrt av rök. Pappas kompis som är målare kom förbi och gav oss massa tips. bla tyckte han itne vi skulle tapetsera alls i sovrummen utan ist måla samtliga väggar då det kommer kräva mycket mindre jobb. Och det rådet har vi nog beslutat oss för att ta till oss. Tapeterna var ju så billiga o dem blir ju inte dåliga av att inte användas just nu. Ist kommer vi måla fondväggar i våra sovrum. Köket behöver dock tapetseras, pappa rev ner massa tapet där på stående fot :P Så till helgen börjar renoveringen då mamma o Lasse hjälper oss :) Det ser jag fram emot, nu är det verkligt!
Och i nästa vecka kommer David o hjälper oss också, så vi borde hinna med det vi vill göra med lägenheten innan flytt! Wii!
Efter att varit ett bra tag i nya lyan så fick vi hämta våra killar. Men precis när vi skulle hämta dem så skulle brorsans familj äta så vi blev kvar på middag. Trevligt värre!
Men nu är vi äntligen hemma, grabbarna sover, hunden är rastad, tvätten är hängd och nu tänker jag parkera mig i min säng för nu bryter världens jävla huvudvärk lös... Jag slappnar ju av efter en sjukt stressad dag, eller nä, sjukt stressat dygn med massa oro.

Inga kommentarer: