fredag, mars 04, 2011



Ah träningsvärk, ömma knän och höfter, härligt... då vet man att man lever... :) Vi hade en superhärlig dag igår med perfekt väder och bra sysselsättning. Vi gick till linbanan ett par km bort och åkte upp till toppen på berget för att hälsa på aporna och kolla in grottorna. Aporna fascinerar mig, dem är verkligen nära släkt med oss, det syns. Det var kul att se dem, för dem lever vilt uppe på berget, man kunde stå en halvmeter ifrån dem och dem poserade så fint framför kameran :) Vid flera tillfällen såg man modersinstinkterna hos apmammorna då deras barn kom för nära oss, dem drog undan dem o drog ner dem i sin famn där dem höll dem kvar med beskyddande min :) Ja jag älskade att bara betrakta dem och barnen var givetvis superlyckliga!

Älskar denna bild på mor o barn som kollar in utsikten!

Men vi tittade inte bara på aporna, det vi gjorde mest utav allt var att gå och åter gå... Vi gick nog uppåt en mil fram och tillbaka över berget. Från cabinen till Michales cave, vidare till tunnlarna på andra sidan berget, sen neråt mot stan och på vägen gick vi förbi world war 2 tunnlarna och morish castle. Har tagit jättemycket bilder men nätet här är rätt segt så jag orkar inte ladda upp dem. Får bli när vi kommer hem.
Grabbarna har varit superduktiga och turades om att sitta i vagnen och att gå, inte mkt gnäll utan dem traskade på hur bra som helst!

Idag blir det att kolla in en annan del av gibraltar, stränder osv. Så nu får jag sätta fart!

Inga kommentarer: