torsdag, mars 10, 2011

Spyor o längtan

Spyan Maxim la idag satte käppar i hjulet för jobbet imorn men Pennan var inte orolig så vi kommer åka till torp iaf :) C är hypernervös för magsjuka så hon vågade inte ta risken vilket jag kan förstå. Ganska skönt o inte behöva jobba fredagkväll ändå!
Spyan satte dock igång mitt eget illamående, jag är såndär person som sympatispyr. Idag har jag dock klarat mig genom att endast må illa vilket itne är så dåligt det. Maxim är ett såntdär spybarn som ofta spyr om han springer för mkt efter att ha ätit mat osv så Carl o Vicky var rätt övertygade om att det inte var någon magsjuka. Vi har dock spritat oss här o lagt samtliga kläder till tvätt.
Nu är illamåendet borta iaf och jag har fått i mig lite fil o flingor till kvällsmat. Är nog strax läge för sängen, är rätt trötter :)
Är sjukt uttråkad på kvällarna nu för tiden, dagarna också förresten. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig för, allt som går o packa ner är i stort sett nerpackat och det gör mig galen. Städa är ingen ide då det ändå ser stökigt ut med alla lådor... Längtar så efter nästa onsdag då radhuset är vårt o vi kan börja greja där! Tänk o få fixa iordning köket o börja packa upp där :) Tapetsera o måla... Flytta dit möbler och återgå till ett normalt liv!
Dock blir det inte helt normalt då vi har dagisplats tidigast i maj, suck... Men jag o barnen får iaf tid på oss att njuta av våren, cykla runt i Stenungsund och hälsa på familjen :)
Längtar!

1 kommentar:

katta sa...

Det är ju Maj snart =)