lördag, januari 19, 2013

OMG

Okej, femte dagen hemma med barnen, alla skåp, hyllor och andra vrår som barnen inte kan stöka ner är städade och i ordning. Dammsög gjorde Pelle innan han åkte och tvättmaskinen snurrar. Jag är typ sjukt förkyld så att baka och stöka i köket lockar inte alls men jäklar vad jag är uttråkad!!! Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig för, Alex och Mollie leker nu inne i killarnas rum medan Jamie sover i våran säng, han somnade framför en film som han och Alex såg på men som Alex sedan tröttnade på... Tror inte att Jamie har så mycket feber idag, våran termometer verkar äta batterier så det är givetvis slut så vi kan inte kolla, men Jamie är jättehes och väldig trött och medtagen. Stackaren har varit dålig länge nu :( Men iaf, vi kan inte gå ut, och även om vi kunnat så hade vi inte velat för regnet öser ner igen...
Borde fixa mat snart men personligen är jag inte hungrig och det är inte heller Jamie så blir typ till bara Mollie och Alex... men svänger ihop en ugnspannkaka, det är lättvindigt och gott så kanske även vi sjuklingar får i oss något... Sen kanske jag kan leka lite med barnen innan vi alla kan gå o lägga oss, jag är trött trots att jag fick sova till klockan nio.
Imorgon bara måste jag ut och göra något, då är hela familjen samlad och förhoppningsvis mår vi bättre.

Alex fick med sig en lapp hem från skolan igår om att alla barnen i skolan är lediga på fredag, en ypperligt bra dag att välja tycker jag eftersom det är Jamies födelsedag. Då kan vi hitta på något hela familjen, gå på Jamies favoritrestaurang och bara ha kvalitetstid. Pelle får ta några timmars ledigt!
Tänk att våran lilla Jamie redan hunnit bli 6 hela år, fantastiskt!

Inga kommentarer: