tisdag, januari 08, 2013

Spanien x 2

Det är inte varje dag man som svensk åker två gånger till Spanien på en dag men det har jag gjort idag :)

Idag har varit en såndär dag då jag flängt en massa. Först stressig men trevlig morgonfika med Trine i Algeciras, vi hann precis för att hämta Alex med bilen utanför skolan. Sen släppte vi av Trine och Leo och åkte till Spanien (igen) och carrefour för att handla. Blev lunch på McD och sedan shopping av mat. Inte så kul men så himla mkt billigare än i Gib! Enl vår budget spenderar vi sjuka pengar på mat så from nu får det blir mathandling i Spanien och mindre snabbmat och luncher på stan! Pelle och jag har faktiskt suttit nu ikväll och gjort matlistor och kollat på hur vi ska lägga upp det med utemat osv, tror vi ska klara det här, bara man börjar tänka efter lite mer än vi redan gör. Just nu är Pelle luncher ute en stor bov i dramat.
Nå annars idag så har vi hämtat Jamie och hängt i lekparken. Sen det vanliga med middag, lägenhetsröj och kvällsmys :) Bra men lite stressig dag bitvis. Imorgon planerar jag in en lugnare dag hemma i Gibraltar med skolhämtningar, lekparkshäng och fotboll. Blir nog inte så lugnt det heller men iaf inget fläng över gränsen :)

Drömde en hemsk dröm inatt om att jag gick på min mormors begravning, var tvungen att ringa henne ikväll och kolla så hon fortfarande levde. Den dagen hon går bort, den dagen kommer min värld aldrig bli sig lik igen... Som jag älskar den människan, ojojoj! Börjar gråta bara av o tänka tanken...



Trött prinsessa


Duktig kille som hjälpt mamma handla


Belöning efter handling, lekparkshäng!


Nlie o Mollie


Tre goingar


Gulle Alex


Jamie leker med sin klasskompis


Alex ööh leker?


Mollie åker kana


Lek med Jamies kompisar


Krypa genom röret är spännande


Ett av många Apelsinträd längs med main street


jamie


Man vet att man har köpt färsk frukt när bladen sitter på gröna o friska!

Inga kommentarer: