fredag, januari 18, 2013

snorig fredag

Bombförkyld... Jo jag verkar ha fått Jamies skit och sen håller jag på att lägga ner amningen också. Det är ju dags och nu i samband med att Mollies 2 senaste tänders uppkomst så har jag fått sår så det gör ont, så igår när jag nästan satt o grät när Mollie ammade så sa jag att nu får det vara nog. Det går förvånandsvärt bra, hon äter sin ersättning i flaska lika glatt som hon ammade! Dock så är ju mitt bröst sprickfyllt efter ett dygn utan amning, har fått pumpa ur dem värsta spänningarna ett par gånger men det är ju inte detsamma precis... Är dessutom livrädd för mjölkstockning nu efter den hemska feber period jag hade häromsistens... Men det är dags!

Jag var sjukt hängig i förmiddags men Pelle som tydligen hade väldigt svårt sova inatt orkade inte ta sig upp så jag fick iväg Alex till skolan. Sen mötte jag upp Pelle och Jamie vid icc där Jamie hade fått tid till doktorn. Svullna halsmandlar(tror man översätter det till det) hade han och om febern fortsatte så skulle vi börja ge antibiotika imorgon som hon skrev ut idag eftersom det är helg imorgon. Vi vill helst undvika antibiotika men gör det ju om det fortsätter... Doktorn sa att det oftast bara var en virusinfektion men eftersom han haft feber ett tag nu så... Tja vi får se hur han mår imorgon, just nu sover han gott framför barnprogram på tv :)
Även jag har tagit mig en tupplur när Mollie tog sin förmiddagslur, det behövdes verkligen och jag känner mig betydligt bättre nu än jag gjorde innan. Sen köpte Pelle o Alex med sig lunch hem när dem kom från skolan så har fått i mig något också, ville helst inte ha något alls men tja kommer maten hem till en så måste man ju...

Nu ska jag hindra min tjej från att riva stället, ses!

Väntar utanför Icc


Väntar


Alex spelar lite


Jamie myser framför tvn


Pigg o glad

Inga kommentarer: