söndag, januari 06, 2013

Back in Gib

Ja så var vi hemma igen, vi kom hem igårkväll. Det är skönt att komma hem till sitt eget igen även fast vi haft det trevligt i Sverige hos våra familjer, Fast så är det ju alltid! Men det här med hem är dubbeltydigt, för Sverige är ju mer hemma än Gib ändå även fast vi trivs här för stunden... But In the end, home is where your heart is and my heart is with my husband and my kids so this is home for now!

Jag hade sovmorgon idag och sov faktiskt till strax före tolv vilket är ytterst sällsynt! Men vi hade lite sömn att ta igen efter många vakna nätter och sena kvällar nu när Mollies tänder trängt igenom.
Annars idag har jag packat upp och ställt i ordning hemmet i boskick. Dem få julsaker vi hade är bortplockade förutom vår fina stjärna som ger oss så mycket mysbelysning att jag inte ville städa bort den :) Sen har vi haft fam Renner över på middag, vi stod för mat och dem för dessert, perfekt :) Trevligt som alltid när vi ses! Ser inte fram emot att dem flyttar över till spanska sidan nästa vecka...  Även fast man är lockad att flytta efter dem då dem för enormt mycket mer för pengarna där... Men vi har skolan här o tänka på så vi blir kvar i Gib, även fast en större lägenhet inte hade varit helt fel!

Har inte blivit mycket bloggning i Sverige eftersom jag knappt hunnit sitta vid datorn men nu när vi är hemma ska jag nog kunna återuppta det. Har nog endel bilder på lager också :)

Torsdagen spenderades hos mormor på dagen och sedan firade vi lite jul med pappa och brorsan med familj. Fördelen eller kanske nackdelen med utspridda familjer är att julen blir längre :) Bilder från detta kommer.

Fredagen var vi i Lysekil, först hemma hos Camilla och hennes tjejer och lekte i några timmar och sedan hemma hos Carl, Vicky och Maxim. Härligt att träffa alla igen och se killarna leka med sina svenska vänner, det är ett helt annat sätt o leka än det är med Gib-vännerna. Men är väl enklare för killarna när det är på modersmålet även fast dem är duktiga på engelska nu.


Min älskad Mormor snart 94 år!

Mormor och barnen <3 td="td">

Kusinlek

Mollie

Alex

Jamie

Kusin Ellie

Kusin Tuva

solnedgång från utkiksplatsen i Lysekil

Love it!

Lysekil <3 td="td">



Inga kommentarer: