onsdag, januari 30, 2013

Okej jag har nu ställt diagnos på mig själv genom Google.


Symtom på bihåleinflammation

Vanliga symtom vid bihåleinflammation är att en förkylning blir långdragen och inte vill ge med sig. Du får huvudvärk, hosta och tjock snuva. Beroende på vilka bihålor som är angripna kan värken kännas i kinder, kring ögonen, i pannan eller i tänderna i överkäken. 

Detta är exakt hur jag mår, så imorgon ringer jag nog läkaren för att få komma på besök, kanske dem kan ge mig något för jag tror fan att huvudet ska sprängas snart...
Jag somnade på madrassen i vardagsrummet medan Pelle la barnen igår vid åtta, vaknade igen vid tio, gjorde mig i ordning och gick in till sängen för o se om Pelle ville se serier med mig, men han hade inte tid så jag bloggade lite via mobilen och sen somnade jag om och sov till klockan sex när Mollie vaknade. Vi gick upp vid sju men nu när Mollie tar sin förmiddagslur ligger jag åter nedbäddad i sängen för jag är så trött, jag orkar inget alls... Hemmet ser som vanligt ut som ett kaos efter morgonen men då får det göra det, för jag orkar inte. Jag samlar kraft så jag orkar hämta barn i omgångar och sedan fotboll... Pelle är i Marbella idag på jobb så det finns ingen hjälp o hämta där så får vila mig i form! Huga!

Annars händer det inte så mycket spännande här. Vi ska ha kalas för Jamies klasskompisar på fredag annars har jag inget alls inplanerat... Orkar ju inget iaf.

Inga kommentarer: