tisdag, januari 01, 2013

Mollie 1 år!!!

Saker blir verkligen inte som man planerat så ibland kan man ju undra varför man ska planera överhuvud taget... Kalaset blev inställt pga magsjukan så blev bara våran lilla familj och Pelles föräldrar som firade Mollan idag. Men även om allt inte gick som planerat så har Mollie fått en fin första födelsedag! Hon har fått många presenter av oss såsom kläder och lite småleksaker, hon har fått tårta och smaka lite godis och juice och massa lek med sina bröder.

Vi har varit uppe till vårt radhus och röjt i trädgården lite idag på dagen, det gjorde vi även igår fast på framsidan så nu ser där fint ut igen. Vår hyresgäst bor där inte och tar inte hand om det så vi har fått klagomål från bostadsrättsföreningen, det hela är en lång och krånglig historia... Men det är skönt att det är ordning där nu och det var skönt att gå in och kolla läget inne i huset.

Annars idag har vi haft julklappsutdelning med mamma och Lasse här på kvällen, dem mår bättre idag tack och lov... Fina paket där med, barnen var väldigt glada! Ja vi också förstås :)

Vill avsluta detta inlägg genom o säga GRATTIS MOLLIE!


koncentration

Yay fin bok

Trädgårdsröj

studsmattehopp

Finaste

Cykla lite

Mjölkfri Mollie tårta

Tårta till övriga

Buunge!

kalasgänget

Pappa o Mollan

trött Alex

Jamie fotar tårtan

Äta tårta!

Kladda är kul

Prinsessan!

Mer paket, tur vi hade många

Väldigt duktig på att öppna paket :)


Inga kommentarer: