söndag, januari 13, 2013

Söndag

Jag har lite sömnbrist och lite sockersug men jag är ändå nöjd idag för jag lever så gott av gårdagen! En sån ljuvlig dag vi hade :)

Har idag förutom att pilla med min bloggheader mest hängt med mina barn. Pelle är iväg till Malaga med hyrbilen och beräknas vara tillbaka om nån timma eller två. Det tar ett tag att åka tillbaka med bussen... Jag och ungarna har varit till lekplatsen, lekt här hemma och haft filmmys med filmen Brave/Modig fast jag måste erkänna att det på slutet bara var jag som kollade på filmen i slutet. Film är inte riktigt Alex grej och denna film var tydligen inte alls Jamies cup of tea. Personligen tyckte jag att filmen var okej, men har sett betydligt bättre...

Strax ska jag fixa kvällsmat, tänkte köra på lite fattiga riddare så att vi alla blir mätta och glada. Och appropå mat så har vi börjat ge Mollie mjölkprodukter nu och so far har vi inte fått någon reaktion från hennes sida!! Vet inte riktigt hur länge man ska vänta på reaktion men hon åt pannkakor på mjölk i fredags. Håller tummarna för att det växt bort eller att det var falskt alarm redan från början!



Borstar tänderna


Krypa in i rör är skoj


Målmedveten


Alex övar


Söta


Jamie testar


fin blomma


en vacker dag


Mollan


gungar


syskon


Filmmys!

Inga kommentarer: