torsdag, januari 10, 2013

The end?

Tänk att det redan är 10e januari idag och tänk att jag idag har suttit och gottat mig i bara kortärmat på en uteservering i solen. Livet har för underliga vägar, jag kan fortfarande inte fatta att vi har bott i ljuvliga Gibraltar i 1½ år redan. Var har tiden tagit vägen?! Jag har verkligen älskat tiden vi har bott här och ångrar inte en sekund att jag lät mig övertalas till detta som jag inte alls ville från början. men allt roligt har ett slut, är det inte så? Jag säger inte att slutet är här ännu men det ligger i vågskålen om hurevida det blir hemflytt denna sommaren eller nästa. Beslutet ligger inte hos oss utan hos bostadsrättsföreningen då måste förlänga vår uthyrning av radhuset. Får vi det inte förlängt så har vi inte råd att ha kvar stället om vi inte flytta hem och säger upp denna lägenhet... Men vi hoppas på förlängt så vi får ytterligare ett år i solen!! Jag vill ge den gåvan till mina barn, fördelen med att vara flytande på 2 språk och fördelen med att ha upplevt någon annan kultur än sin egen.

Ska nog försöka mig på en lite mer Gib-inspirerad header även fast jag verkligen gillar den snöiga ovan :) Dock motsägersig bloggnamnet och bilden sig en hel del...

Det är lustigt hur vi i Sverige gick och frös ute och var varma inne (som det ska vara enl mig) medan här är det tvärtom, vår lägenhet är som ett jäkla kylskåp... Fasen vad kall man är hela tiden, går med tjocktröja, varma tofflor och kryper in under filtar inne medan man ute går i t-shirt och svettas. Nå okej, denna tiden på dygnet får man ha jacka ute, men fryser inne gör vi dygnet runt...

Idag var vi lite segstartade då vi återigen har börjat vänja av Mollie vid nattammningen, en ovana som hon fick tillbaka i Sverige då hon fick tänder... Nå tror avvänjningen kommer gå snabbar denna vändan och när det är ordning på det så kanske jag kan lägga ner amningen helt sen. Det är mysigt men jag tycker att hon börjar bli lite stor, jag uppskattar inte att hon går och drar ner min tröja för att hon är sugen. Amning är i min mening för bebisar och min lilla tjej börjar bli för stor! Dessutom vore det trevligt att få sin kropp tillbaka.

Vi kom oss iaf iväg o hämtade Alex idag som tur va, och när Alex var hämtad gick vi och köpte present till hans klasskompis som hade kalas idag. Sen träffade vi pappa Pelle för mysig lunch innan vi gick till parken för att träffa Daniela o Luciana för lite lek. Plockade upp Jamie, hem för klädbyte och sedan på kalas på McDonalds. fick sällskap av Daniela dit vilket var mycket trevligt! Sen hem och stoppa Mollie i säng som bara sovit lite i förmiddags, hon va så trött att hon nästan somna i sin stol :) Sen gick jag o Jamie till affären medan Pelle o Alex mös hemma. Jag älskar att gå till affären med Jamie, han är som en liten kompis som man bara kan hänga med. Det är vårt mys, att handla lite ihop bara han och jag! Älskade pojke!!

Imorgon blir det de vanliga och sen när Jamie är hämtad tar vi bilen och åker till Toys'R'us i Spanien och spenderar dem pengar grabbarna fått av sin gamlafarmor, övriga pengar ville dem spara :) Får se om vi hittar något roligt!



Skulle tvätta idag, allt detta hittade jag i maskinen, Mollie älskar att lägga allt i tvättmaskinen !


Gungar lite innan vi hämtade Alex


Lunchkille


Pelle


Mollie äter lunch


inte den bästa bilden på mg men


Mollan


Så söt i sin nya klänning från farmor!


lek


Klätterapan


busungar


Mollie vill också klättra


Solnedgång


Älskar denna utsikt vi har


trött tjej som nästan somnade...

Inga kommentarer: