tisdag, januari 15, 2013

tråk o röj

En ganska långtråkig dag har vi haft om man inte räknar morgonens äventyr som var spännande nog för flera år... Eftersom Jamie har feber så har vi bara hållit oss hemma till Alex och Mollies stora förtret, jättetråkigt ju! Jag har mest hängt vid datorn och chattat med en av dem bästa vännerna, tack för att du lyssnade och stöttade!
Men jag har även fått tvättat lakanen i våran säng och i killarnas sängar. Jag har även gjort en såndär storröjning i killarnas rum, plockat i rätt saker i rätt lådor, tömt under sängen där det låg diverse saker, slängt massa saker och gått igenom deras tuschpennor. Slängde nog mer än hälften av tuschpennorna då en viss Alex alltid glömmer o sätta på locket, så det var ju tur dem fick nya i julklapp!
Pelle kom hem lite tidigare idag och byggde lego med Alex medan Mollie sov så jag tog tillfället i akt o laga mat, köttbullar med potatis, sås och kokta morötter. Himla roligt att laga riktig mat igen, känns som det bara blivit halvfabrikat eller snabba ihopkok det sista... Korv med bröd igår liksom... Men dem dagar vi har aktiviteter hinner man inte med något avancerat tyvärr.

Imorgon får jag besök på förmiddagen, Anne ska komma hit, jag hade lite lagt vår vänskap på is eftersom vart så busy och det bara varit jag som varit intresserad. Men så i onsdags på fotbollen så frågade hon om jag hade tid att ses för det var så länge sen och då sa jag givetvis ja. Jag tycker jättemycket om Anne, hon är 10 år äldre än mig och har fungerat lite som en mentor så jag är glad att hon ville ses igen :)
Annars lär det bli en sån där långtråkig dag imorgon igen, men vad ska man göra. Har en film som jag köpte idag som vi inte sett så vi har lite o göra iaf och sen har ju faktiskt barnen väldigt mycket leksaker som bara väntar på att bli lekta med...


Mollie med sin stridsskada


Mollie har varit väldigt bekymrad över att Jamie är dålig och har varit där o klappat och kramat på honom hela tiden. Så otroligt söt!!


Min fina Alex

Inga kommentarer: