fredag, januari 25, 2013

födelsedagsfirande hela dagen

Har ganska nyss stoppat en trött men nöjd sexåring i säng. Jag har kanske överkompenserat lite i år på Jamies födelsedag eftersom jag missade den förra året... Nå det kunde inte hjälpas förra året men i år var jag med honom hela långa dagen och en bra dag har han fått! Bra presenter i form av ett wii-spel, ett vanligt spel, en woody "docka" (från toy story filmerna), ett par hörlurar till sin platta (så mamma inte behöver drivas till vansinne av alla app-låtar), en liten typ av bilbana och sen en spiderman figur med spiderman bil av lillebror och ett kuvert med pengar från morfar. Fick ju även presenter när vi var i Sverige över jul och nyår men jag har inte helt koll på vad som var present och vad som var julklapp.
Nå skit samma!
Jamie har varit chefen över den här dagen, eller tja han har bestämt aktiviteter och sen har vi styrt upp dem under dagen. Förmiddagen spenderades hemma med o testa alla dem nya sakerna medan pappan fick jobbat en stund.Sen åkte vi över till Spanien och Jamies favorit restaurang och åt lunch, tack till Anne som lånade ut bilen! Efter lunch åkte vi tillbaka till Gib, köpte tårta och Pelle jobbade lite till. sen gick vi till Kings bastion och spelade massa spel. Jamie är verkligen vår lilla spelnörd :) Därefter var det liksom kvällen... klockan hann bli efter nio innan stora killen var i säng.

Imorgon fortsätter vi med spelande av nya spel och förberedelser inför kalaset på Söndag med handling och bakning. Så tyvärr inga spännande äventyr planerade fastän vi har bil, dock är vi inte helt krya ännu så det är nog lika bra det!



Provspelar sitt nya wii-spel


Alex myser lite


Mollie o mamma


Haha maaat


Jamie gossen på sin favorit restaurang


Alex var också nöjd med valet av matställe


bästa bilden idag, kolla Mollies min!


Min efterrätt


mamma tar kort, Mollie försöker äta pappas efterrätt... :D


3 suddiga sötnosar


Jag o födelsedagsbarnet äter efterrätt


MC-karusell på Kings bastion


Blurrig Alex


Ser lagom roade ut...

Inga kommentarer: