torsdag, november 29, 2012

Torsdag

Inatt sov Mollie ganska bra, hon vaknade nog 4 gånger men jag provade något nytt, jag lyfte aldrig upp henne sängen utan jag gav henne nappen, la henne ner och körde igång hennes speldosa och så somnade hon om :O Så det är så jag tänker fortsätta så kanske hon tillslut slutar vakna. Snälla snälla låt det bli så!!!
Jag är iaf inte lika utmattad idag och det känns skönt :) men vill ändå inte göra för mycket idag, jag vill vara hemma o kanske leka lite med mina barn ist för att inte orka med nåt som det varit den sista tiden. Men ska träffa Daniela när jag hämtat Alex för att köpa present inför kalaset på lördag, men det är det enda jag har på schemat. Har redan varit och storhandlat här på morgonen, tur vi fortfarande har dubbelvagnen för den var proppfull :) Men nu är frys, skafferi och kyl uppfyllda igen :) Och plånboken är smalare, det är inte billigt på morrisons...

För övrigt har vi det soligt och fint här i Gib, fortfarande kyligt dock. Men vad jag förstått det som på facebook så är det snö i Sverige. Det ska ju vara det när det snart är december men det känns väldigt främmande för mig som sitter här och tittar på det gröna berget utanför :) Men jag hoppas det blir snö till jul, det vore underbart med vit jul!! Längtar efter jul nu, men jag har inte jättemycket julkänsla ännu. Ska försöka baka lite pepparkakor, lussekatter och andra julsaker, fixa apelsiner med nejlikor så vi får lite juldoft hit och styra upp lite röda dukar eller nåt. På nåt sätt ska vi få julstämningen på topp!



Igår när Solen var på väg ner, så fint ljus

Inga kommentarer: