söndag, november 11, 2012

Fars dag

God morgon! Klockan är tio och jag har redan diskat upp en stor disk, tvättat alla handdukar,vårdat mina blommor och dammat o dammsugit hela lägenhet. Ja man blir effektiv när man stiger upp kl sex... Och jo, jag mår bättre idag även fast jag hade feber inatt. Och nu när jag överansträngt mig så kommer den bergis tillbaka... Men det är det värt för sinnesfriden ett rent hem ger mig :)

Pelle kom på den geniala iden igår att sätta på värmen så nu går man inte här och huttrar hela tiden :) Väldigt skönt! Tanken slog mig att det var lite väl tidigt o slå på värmen men sen kollade jag på vilken månad det var o insåg mitt misstag ;) men man blir lätt förvirrad när det är 18 grader ute dagtid, men nätterna börjar bli kallare...

Planen för dagen är att någon av oss vuxna ska ta med sig killarna på bio, Madagaskar 3 går och jag hade gärna sett den men jag är lite osäker på hurevida min feber kommer komma tillbaka eller ej... Pelle verkar rätt ok idag så tror det får bli hans uppgift. Jag kan fortsätta plocka här hemma om febern håller sig bort och om den inte gör det får jag mysa med min lilla tjej.
Alex har inte varit på bio innan för han har inte haft så lätt för o sitta still så helst hade jag velat att vi kunde gå allihopa ifall Alex inte klara o sitta still, men han är ju faktiskt 4 år och ska nog klara av det! Jamie var ju 3 när han gick på bio första gången, men alla är vi olika :)

Är ju fars dag i Sverige idag också, är inte samma som här så har lite svårt o veta vilken man ska fira... Men Pelle har fått en världens bästa pappa mugg och så var tanken att vi skulle ha varit o köpt tofflor till honom igår också men kom ju lite feber emellan... Inte fick han frukost på sängen heller, men tror han vet att han är bästa pappan mina barn har ändå :)
Sen får jag väl passa på o hylla min egen far här i bloggen också, tack för du är den du är, jag älskar dig!
Och Lasse, du har varit en fadersgestalt under en lång tid och jag hoppas du vet hur mycket du betyder för mig! Kramar till dem 3 bästa papporna i mitt liv och grattis på fars dag!
Höll ju på o glömma svärfar, kram till dig också :)



Inga kommentarer: