torsdag, november 08, 2012

Grått o trist

Jag har varit rätt deppig sen jag kom hem från svedala, det har ju inte hjälpt att det regnat och att jag känt mig ensam. Är nog fortfarande rätt nere, det är en del intriger mellan vännerna här nere också så ingenting är enkelt... Det känns som att allt blir fel... Och det eviga regnet, idag har det varit uppehåll större delen av dagen men fortsatt grått och fuktigt som i regnskogen.... Jag vill bara få känna mig glad och lycklig här igen, jag älskar ju egentligen att bo här men när allt känns tungt är det svårt att inte känna lite längtan hem till svea. Där är det förvisso också grått o kallt denna årstiden, men där finns vänner som jag vet hur jag ska hantera och familjer i vått o torrt!
Imorgon ska Trine firas på kvällen med middag och utgång, jag trodde från början att barnen var välkomna till middagen men så blev det inte så nu får Pelle stanna hemma och det gör mig också lite ledsen. Jag kommer ju ha vänner där men Pelle är ju min klippa i detta stormiga hav... Nå blir säkert kul ändå.
Lite ljus i mörkret blev det ändå idag då jag och Mollie gick hem till Najade, Mark o Hannah och hälsade på. Pelle o grabbarna var på spelhallen o hade lite grabbtid :) Hade iaf supertrevligt hos Najade och Mollie tar nu några steg här o där, om en vecka går hon nog rätt bra... Usch så bråttom hon har ;)
Imorgon på dagen blir det dejt med Annika, måste även gå på stan med Jamie o fixa nya gummistövlar då hans läcker in... Annars inga stora planer, mysa med Mollan står rätt högt upp dock :D


Väntar utanför skolan på Alex

Sötis

Sleeping beauty

Älskade dockan

Alex ser på mamma mu

Alex proffsfotografen fotar...

Alex o mamma Nlie

Säg aaaah!

Mina fina, godnattsaga på gång


Inga kommentarer: