onsdag, november 21, 2012

del 3

Jao igårkväll vägrade Mollie äta innan hon däckade klockan sju så när hon vaknade kl nio fick hon faktiskt äta för annars hade hon aldrig sovit. Sen gick det ganska bra till kl blev 3 ungefär...  Sen bråkade vi under nån timma eller så innan jag fick henne att somna om i hennes säng och sedan sov hon till kl sex då hon fick mat igen. Vi har sagt att ingen mat mellan kl 20 och 06 men gjorde som sagt ett undantag igår då hon inte ätit sen kl 17... Hon somna faktiskt om till kl sju sedan så ett steg närmare vad vi vill uppnå iaf :)

Så jag var inte jättetrött imorse men Mollie sov förmiddag så kunde inte komma ut på vare sig playgroup eller fika med vänner som annars funnits som alternativ. Istället plockade jag i ordning här hemma, diskade och sen lagade jag halva dagens middag, kyckling i ugn som vi bara kan värma sedan. Det är fotboll idag så vi kommer komma hem rätt sent så är enklare om det finns mat o bara värma!
Har ju även hämtat Alex och så gick vi och handlade, planen var o låsa in barnvagnen i ett av dem där skåpen dem har i affären men alla var upptagna så fick handla med korg, vilket resulterade i att vi inte fick med oss allt som hade behövt handlas... Men det viktigaste iaf, förutom mjölk som jag såklart glömde... nåja...

Mollie den lilla dockan går mer och mer, det finns ingen hejd på henne :) Och allt ska såklart undersökas, går det inte snabbt nog o gå så kryper hon. Men tror det bara är en tidsfråga innan hon har hittat såpass bra balans att det går lika fort och gå... Var tog min lilla bebis vägen?!

Inga kommentarer: