fredag, november 23, 2012

oro, egentid och jackor

Jag hade värsta insiktsfulla inlägget i huvudet nu när jag kom hem nu men sen såg jag att skurhinken vara borta och mitt huvud fylldes av oro istället så nu är det helt borta. Så ni får hålla tillgodo med ett vanligt inlägg ;)
Oron är för Jamie som var hängig redan igår men som gick till skolan idag ändå för han ville det men som hade feber när han kom hem. Han har ont när han är kissenödig och när han kissar så jag googlade lite på urinvägsinfektion och det stod att om man fick feber, mådde illa och började spy så kunde det ha gått upp i njurarna... När jag läste det så tröstade jag mig med att han inte mådde illa och spydde så att så var nog inte fallet, men nu står hinken där bredvid Jamies säng så tja jag blev orolig. Blir nog till o ringa doktorn imorgon...

Har iaf haft en härlig kväll med bra film på bio och sedan lite kvällsfika och skitsnack med tjejerna :) Sen fick jag pratat av mig med Trine när vi promenerade hem och fastade utanför vårt hus i typ 30min, väldigt skönt! Så känner mig 10kg lättare efter denna kvällen. Lite egentid och att få ösa ur sig lite skit var precis vad jag behövde!

Har också kommit fram till vad jag behöver göra, jag behöver gå och köpa mig en jacka som jag känner mig fin i. Jag har bara min gamla regnjacka här och jag ser ut som en trasdocka i den. Det behöver inte var nån tjock jacka, inget fancy och inget dyrt. Men jag vill ha något som jag känner mig fin i och mår bra av att bära. Det är värt att avstå från några fikastunder för det! Sen önskar jag mig desperat ett regnställ i julklapp, men man kan ju ha två jackor. Det mest störiga är ju att jag har två fina jackor i Sverige på vinden någonstans som jag hade kunnat ha, men som allt annat så är det ju borta tills vi inte hyr ut längre... Well finns  ju många människor med mer än 3 st av jackor så jag ska nog överleva det också!

Tog lite bilder idag när jag, Alex o Mollie var på en lekplats idag!


Mollie vill gärna leka med brorsan


Alex vilar lite


Utsikten från lekplatsen :)


Mollie bestiger en liten backe :)


Storebror gungar lillasyster som asgarvar!


kan man inte ta fart själv får man snurra


Alex tyckte jag skulle fota lite


posar lite för mamma


Mollan


fotogen kille

Inga kommentarer: