torsdag, november 15, 2012

"ledig" förmiddag

Idag på förmiddagen har Pelle jobbat hemifrån för att jag skulle kunna gå ut trots att Alex är sjuk, det är jag väldigt tacksam för för jag höll på att bli galen av att bara vara hemma :) Så Mollie och jag följde Jamie till skolan och sedan gick vi på en härlig promenad :) När klockan blivit tillräckligt mycket för att affärerna skulle hinna öppna så gick vi lite i affärer. Jag har spånat lite på julklappar och kommit på vad jag ska ge till Pelle i födelsedagspresent :) Hamnade inne på Terrys där jag hittade några Mollie vänliga böcker, dvs böcker med hårda sidor som hon inte kan förstöra :) Hon älskar att bläddra i böcker men grabbarnas böcker är lite väl ömtåliga för henne... Terrys säljer böcker second hand så jag fick 3 barnböcker o en bok till mig för 7 pund, dvs ca 75-80kr :) Vet inte riktigt var alla våra vuxenböcker tagit vägen sen flytten och jag minns inte hur många av dem jag inte läst så jag köpte mig en så jag kan komma igång o läsa igen.
Jag köpte även en spiderman utklädningsdress till Jamie som ska på Fancy dress party på lördag :) Jamie har velat ha den länge o vi har tyckt den varit lite dyr o sagt nej men nu ska vi överrraska honom med den! Jag hoppas han blir glad för tja den var rätt dyr ;)

Om ett par timmar ska jag och Mollie gå och hämta Jamie, vi ska även möta upp Najade och Daniela med barn och leka lite. Sen ska jag och Jamie på kvartsamtal med hans fröken, ska bli spännande och se vad hon har o säga :) Jamies kommentar var att det är väl inga problem för jag är ju alltid en sån snäll kille, så troligtvis är det väl inga problem då :) Sötnosen!!



Ute på promenad <3 td="td">


Klängväxter


En inte allt för vacker bild på mig


En vacker övervuxen mur


Jag gillade dessa klängväxter :)


Mollie skulle ta kort...


Fina :)

Inga kommentarer: