tisdag, november 20, 2012

Avvänjning del 2

Oj oj oj vad seg jag är idag, man har ju varit vaken mer än normalt i natt kan jag ju säga... Fröken har inte varit skrikarg så mkt mer än igår kväll när jag var tvungen att lägga mig i sängen med henne men hon har gnällt till och från hela natten. Hon har inte bettet sig som om hon var superhungrig, bara som om hon känt sig sviken och upprörd. Svårt o föreställa sig från en liten bebis men så är det iaf :) Pelle sov på soffan så han fick iaf lite mer sömn hoppas jag, iaf lämpade jag av Mollie hos honom strax efter sex då hon ville gå upp och sen fick jag sova tills han gick till skolan med pojkarna. Då var Mollie trött igen så vi gick och la oss igen och sov till halv elva ungefär :)
Sen fick vi besök en stund av Annika och Trine innan vi fick gå för o hämta Alex. Nu sover Mollie igen och jag skulle gärna göra henne sällskap men tror tyvärr inte det skulle göra mig piggare... Plus att nu har jag ju Alex hemma också... Om en timma ska vi hämta Jamie och sen ska jag laga någon smaskig kycklingrätt till middag, vet inte vad men ser fram emot o laga mat på känsla igen och inte bara gamla recept som sitter i skallen! Låta kreativiteten flöda lite!

På torsdag blir det bio då dem tydligen bara sänder Twilight en vecka här nere, ganska kasst tycker jag men blir iaf kul att gå o se den! Hade bara hoppats på o gå på fredagen för att kunna gå ut efter och umgås lite med tjejerna, nu blir det nog inte så eftersom dem jobbar allihopa...
På lördag kommer vänner från Lysekil och hälsar på, dem är ändå på semester i Spanien här i närheten, ska bli mycket trevligt och visa dem runt :) Hoppas på fint väder!!




Puss!!

Big smile!



Inga kommentarer: