lördag, november 10, 2012

Från den ena till den andra ska denna sjukdom vandra...

Yes det funkade!! Provad o ta bort blogger appen och sedan ladda ner den igen och jodå, nu funkar det o ladda upp bilder igen :) Det är jag väldigt tacksam för!
Jag mår betydligt bättre idag även fast halsen är svullen och gör ont, men den lilla feber jag haft under dagen har jag snabbt jagat bort med alvedon. Nu är det dock Pelles tur... Jag känner mig ju inte pigg men har ändå klarat o ta mig igenom dagen. Pelles kom nu på eftermiddag så han styrde upp förmiddagen och jag har styrt upp eftermiddagen och kvällen. Tur man kan hjälpas åt. Får se om febern rasar tillbaka inatt, ibland gör den ju så... hoppas verkligen inte dock!!

Så idag har Pelle o barnen varit o handlat medan jag badade o fräschade upp mig, tänk vad lite egenvård i lugn o ro kan göra för kropp o själ!! Sen så har jag vilat med Mollie, Pelle har jobbat lite och sedan fixade vi middag. Efter middagen har barnen fått bada och nu är dem två minsta i säng medan Jamie spelar på sin psp. Alex har ett sjuk sömnbehov medan Jamie klarar sig betydligt bättre så vi har börjat köra på att Jamie får va uppe nån timma längre. Han är ju trots allt nästan 2 år äldre så det är ju inte så konstigt. Sen går Alex på penicillin och det tär ju på en också.

Jag bloggar väldigt mycket, i huvudet... Tänker och reflekterar över mycket jag vill skriva om när jag går till coh från skolan som igår när himlen sprack upp en stund och alla affärer och restauranger öppnar sina dörrar igen, ställer ut montrar, torkar av bord. Stan liksom vaknade till liv igen. sen hoppas jag för deras skull att dem var på hugget då regnet kom tillbaka... Idag har däremot himlen varit blå och enligt min väder app ska solen hålla sig framme ett tag :) Så vi kan ju hoppas att mitt humör vänder med vädret!!

Pelle och jag har också bestämt oss för o ta en natt på hotell när vi åker från stockholm till sts under julveckan. Mellanlandar i nåt litet samhälle, turistar lite, myser med restaurang och skämmer bort oss på ett hotell :) Grabbarna ska iväg med farmor och farfar så vi kommer bara ha Mollie, ska bli väldigt mysigt!! Men innan dess är det Pelles födelsedag som ska firas, julpynt som ska inköpas, lägenhet o pynta, julklappar o inköpa, svärföräldrar på besök, julavslutning i skolan och sedan Jul som ska firas! Mycket spännande framöver :)


Mollie kl 4 imorse...
Mollie kl 4:25 imorse ;)
Upptagna kids
Alex och hans kanin :)
Mollie vill spela Wii
Med mina minsta
Med mina pojkar
Med alla barnen
Mollie fick se sig själv i mobilen :)

Inga kommentarer: