söndag, november 11, 2012

Från rosa till blått

Okej så jag kände mig inte särskilt rosa längre, så nu blir det blått ett tag... Jag är väl som vanligt inte jättenöjd med headern men den får duga tillsvidare. Orkar inte lägga mer energi men jag orkade inte heller störa mig mer på det rosa ;) So I here present to you, a compromise!

Förutom headersnack kan jag meddela att jag mår betydligt bättre ikväll än jag gjort dem senaste dagarna, jag tror faktiskt inte jag haft feber på hela dagen! Och jag har fått mycket gjort under dagen även fast jag vilat 2 gånger och faktiskt somnat. Så helt kry är jag ju inte ännu. Och jag har jäkligt ont i halsen fortfarande så jag hade inte inbillat mig att jag var frisk ännu. Vet dock inte om jag ska gå till doktorn imorgon eller om jag ska avvakta nu när febern väl är borta, vad tycker ni?
Nå känns iaf skönt att ha fått ordning och reda på torpet idag, jag är ju lite av ett ordningsfreak... Haha okej inte så lite då, kanske svårt o tro om ni varit hemma hos oss men det är lite som att kratta löv i motvind det här med o försöka hålla ordning med 3 småbarn och ett stort barn :) Men jag har svårt o slappna av om det är rörigt någonstans så jag plockar och plockar och plockar ;) Ikväll ser här riktigt trevligt ut så jag njuter av det så länge för imorgon är kaoset tillbaka!

Nu är det 3 veckor till första advent, 3½ vecka tills svärföräldrarna kommer hit och 6 veckor kvar tills vi åter är i Sverige och det är jul. Målstolpar för mig just nu då livet känns lite tungt. Lite lättare känns livet nu när himlen varit lite blå och när jag fått träffat ett par vänner i veckan, men så blev jag sjuk igen coh det muntrar ju inte upp en precis...

Insåg just att Jamie måste ha glömt sin lunchlåda på bussen i fredags för den finns ingenstans, så nu måste nån av oss springa till Morrisons imorgon bitti för o köpa en ny... Så måste förbereda morgonen lite här så vi får ihop det :) Vi ses!


Inga kommentarer: