onsdag, november 14, 2012

Twilight saga o lite annat

Nästa fredag ska tjejgänget gå o se sista Twilight filmen på bio så jag sitter nu o ser igenom tidigare filmer. Första filmen skippade jag för den har jag sett så mycket och tja det är den av filmerna jag har svårast för. Jag är ju lite störd, jag har twilight böckerna som ljudbok i min mobil och dem snurrar bara runt runt. Jo jag kan dem utantill men det är ett skönt sällskap när jag städar och lagar mat eller vad jag nu gör, jag behöver inte koncentrerar mig på dem och jag behöver inte bekymra mig med o pausa om nån av ungarna skriker eller pratar med mig. Nå detta innebär ju att jag kan böckerna väldigt bra som sagt och det gör det ju ännu svårare än normalt o se filmen när man läst boken. Första filmen stressar och missar i min mening viktiga bitar av boken o därför blir jag lite lätt stressad av o se filmen. Bok två blir jag alltid lite ledsen av o höra så där föredrar jag filmen förutom slutet. Nummer tre och fyra är boken bättre men filmerna är okej dem också så ska bli spännande och se hur film fem blivit!

Jag är väldigt glad över att jag köpte tvn med dvd till barnens rum för Alex spenderar nästan all sin tid i sitt rum nu. Kanske låter hemskt men jag menar att på det sättet stannar alla små leksaker på rätt sida grinden och jag slipper vakta allt Mollie gör och jag slipper snubbla på leksakerna och bryta benen. Sen blir det ju mer tid över o greja o tex se på twilight filmer när man inte har en 4åring som tjatar och vill att man ska leka o göra saker hela tiden :)

Annars så börjar det kanske vända här, ska inte säga för mycket men Alex har ingen feber nu, jag har fått sova inatt utan hosta och övriga familjemedlemmar verkar må rätt bra så... Håll tummarna!

Planen för idag är simpel, den innebär nämligen att vara hemma... Pelle har lämnat Jamie i skolan och han kommer även hämta honom, ge honom mat och ta honom till fotbollen. Det är tråkigt men också väldigt skönt att inte ha någon tid att passa. Pelle och Jamie får lite egentid bara dem två och det tror jag är viktigt! Och jag kan relaxa o gå i pyjamas hur länge jag vill :)
Barnen ska få bada sen och vi får se om jag o Alex styr upp nån bakning eller något sen :)

Jag har börjat slarva nåt enormt med min mat det senaste, jag är enormt trött på o äta smörgås till frukost vilket gör att jag småäter då jag inte kan äta yoghurt eller nåt sånt ist. Detta gör mig såklart sugen på onyttigheter och iom att jag varit sjuk så har jag inte hållt helt hundra påd et här med sockret för jag har behövt få i mig det lilla jag kunant tänka mig o stoppa i munnen. Dock gör det det betydligt svårare nu när jag börjar komma tillbaka i gängorna. Nya tag från nästa vecka tänkte jag! Idag körde jag även lite träning med mitt gummiband då min rygg behöver stärkas. Jag skulle egentligen vilja gå till en sjukgymnast och få en rad övningar o göra för o stärka ryggen men i brist på det får jag googla och försöka hitta några övningar så jag slipper sitta med ont i ryggen hela tiden...

Ne nu ska jag fixa macka till Alex innan han blir arg, puss o kram!

Avstängd dator så Mollie fick gå lös, she loved it :)
Sötisen med tofs i håret

Inga kommentarer: