måndag, november 05, 2012

Im back on track

Okej så nu var vi tillbaka i Gib, inte helt friska men Alex är betydligt piggare än han varit i helgen. Mollie har haft 38 graders feber idag, vet inte om det beror på huggtänderna hon håller på o få eller ifall det är hennes tur o få Alex skit men feber har hon likväl... Jag trodde dagen skulle bli ett helvete, dels pga 2 sjuka barn och dels pga en trött mamma o en trött storebror men det har rullat på bra! 4 timmars sömn fick jag eftersom Mollie och Alex sov på flygplan och bil, kanske inte riktigt den skönhetssömn jag hade behövt men det har gått! Har bara varit sömnbrist ragatan ett par gånger då barnen krånglat ;)
Vi har tagit dagen i sakta mak, lunchade på morrisons café och handlade lite. Barnen fick badat, jag fick packat upp, jag har tvättat o torkat en massa tvätt, barnen har sett på film, vi har fått i oss middag och Jamie har varit iväg på scouterna.

Igår fick vi barnfritt på dagen och den tiden valde vi att spendera i cykelbutiken tillsammans med Pelles bröder och Madde för att styra upp butiken och få lite ordning. Jag hann inte vara med o se slutresultatet men känns bra att jag på min korta vistelse kunde bidra lite till "familjeföretaget" ;). 
Lördagen var det ju familjemiddag, trevligt och mysigt som alltid. Ser fram emot julen nu, samma familj men mera mys!! Och sedan kommer vi åka neråt min familj runt 29e, tja, jag Pelle o Mollie iaf. Grabbarna kommer åka med sina farföräldrar till Älvdalen för lite skidåkning o bus med en kompis innan dem 4 kommer ner till västkusten på nyårsafton och firar med oss! lika med mer mys!

Resan hem gick bra igår, men planet var lite sent och vi hade lite för mycket handbagage för o resa den tiden på dygnet, inte helt lätt o ta sig fram med 3 väskor och 3 trötta barn när man kommer till flygplatsen... Speciellt eftersom vi inte fick barnvagnen förrän på bagagebandet och dit är det en bit att promenera på Malaga airport... Men som allt annat så går det ju, man bara måste fixa det! Hade snälla medpassagerare och flygvärdinnor som hjälpte mig på planet iaf :)

Tog typ inga bilder i Sverige med riktiga kameran, den låg hela tiden i resväskan men här kommer dem få jag lyckades få till :)


Målarstund

Vissa har bilden på fel håll...

Undersöker...

Ops hur hamna jag här...?!

Mammas prinsessa!

Mollie o Morfar Lasse

Igen, så fina!

kärlek!

Inga kommentarer: