måndag, februari 13, 2012

Sunshine!

Dagen idag känns som en bra dag :) Jag har kommit in i en harmoni och trivs med livet som 3-barnsmor. Mitt sötsug har i stort sett gett med sig och jag har kommit igång med mina promenader. Solen skiner här och det är lagom varmt ute i min smak. Det här med lagom värme kommer ju inte hållla i sig men det dröjer nog fram till juni innan det blir helt outhärdligt iaf :) Och när det blir för varmt för o gå promenader ute så får det bli o skaffa gymkort o köra kondition där. För en sundare livsstil vill jag ha! Så fort min förkylning gett sig ska jag börja köra lättare träning på wii:t.
Idag var vi iaf ute i 1½ timma o gick, pausade en kvart kanske på en lekplats o sen var jag inne på två ställen o ställde frågor om nursery för Alex och health card för Mollie. Så kanske en timmas effektiv promenad, svettig blev jag iaf så det gav nog något. O Mollie fick sovit lite o Alex fick frisk luft o uppmärksamhet då vi kunde busa och prata på vägen (han stod mestadels på ståbrädan).
När vi kom hem blev det lite lunch och sedan roade sig Mollie o Alex sig själva i kanske 45 min så jag hann damma, dammsuga och skura toaletterna. Känns som allt klaffat så väldigt bra idag!! Sen var det ju dax o hämta Jamie o där blev det en stund på lekplatsen o så hem. Nu sitter grabbarna i badet och Mollie sover i vagnen. Och efter det får vi fixa middag o så kommer Pelle hem. Dagen har ju bara försvunnit! Härligt :)

Veckan ser rätt lugn ut, lunch med Annika på torsdag o fika med Anne på fredag annars inget planerat. Trine o Johan fick sin lilla bebis igår 10 dagar efter BF så dem får man väl hälsa på när förkylningen lagt sig lite, stort grattis till dem iaf!!

Inga kommentarer: