söndag, februari 26, 2012

Filtmani

Sitter o myser under min filt i soffan, vi är en riktig filtfamilj, grabbarna kör stenhårt på snuttefiltar och jag o Pelle kryper in under en filt så fort vi sätter oss i soffan. Och i Mollies säng kör vi på filtar, en mysigt mjuk som ligger ovanpå lakanen och en som täcke, vet inte varför vi ens brytt oss om lakanen :P Men en filt i fleece eller microfleece som är dem materialen vi har är aldrig kalla, därför perfekt o lägga ner en sovande bebis på :)
Iaf sitter jag här o känner mig lite burrig, vet inte om det faktiskt är kallt här inne eller om det bara är jag, grabbarna har inte sagt något iaf.

Vi har inga planer för dagen, men jag har fortfarandet sjukt ont i halsen och näsan böjar täppa igen så borde kanske stanna hemma o kurera mig. Alex är inte heller bra, hans humör är dessutom i botten så har inte direkt nån lust o hitta på något med honom.... Jamie verkar må mycket bättre o Mollie verkar inte ens påverkad som tur va! Så det är svårt, kanske blir en vända ut till nån lekplats och in i affären o komplettera lite... tror barnen behöver ut o rastas en sväng åtminstone.


Inga kommentarer: