onsdag, februari 15, 2012

Fuck valentines day...

Idag regnar det och jag har inget regnskydd till Mollies vagn så någon hurtig promenad blir det inte mer än att vi ska hämta Jamie vid 12 och så måste jag förbi ICC o lämna in lite papper så Mollie kan få sitt health card o börja gå på typ BVC här. Om det blir uppehåll i regnet behöver vi även en sväng till mataffären o köpa lite bröd, frukt o mjölk men det är inget akut så fortsätter det regna får det bli imorgon.
Jag är fortfarande förkyld så tänker inte ge mig på träning vid wiit ännu, vet en tjej som tränade med förkylning o de satte sig på hjärtat, hon fick transplantera ett nytt hjärta men det hjärtat gav upp efter några år så idag är hon död. Ja det är en sann historia, en tjej jag hade kontakt med o chattade med när min rädsla inför hjärtoperation satte igång... Så sorgligt, sen tror jag inte detta är vanligt förekommande men eftersom mitt hjärta redan är dåligt så vill jag inte utmana ödet. Träna kan jag göra om några dagar.
Det är spännande det här med mitt nya liv för jag har inte vägt mig och än så länge inte mätt heller så jag har ingen aning om i slutändan hur många kilo jag kommer ha tappat på det eller cm... Borde kanske mäta så man har nåt o gå på för någon våg har vi inte. Tror för övrigt att jag redan tappat nån cm runt midjan för en tröja satt slappare igår än när jag använde den förra veckan, men det vore inte konstigt med tanke på att jag ändrat min diet rätt bra... Well, detta ska inte bli någon såndär viktbesatthetsblogg, men faktum är att det är en del av mitt liv nu så lite om det kommer det bli.

Igår när vi hade hämtat Jamie så gick vi hem och åt lunch och sedan dog jag. Hade inte sovit så mycket på natten då Mollie har fått en dålig ovana o ligga o gnutta o gny på nätterna plus att jag kom i säng för sent. Hur som helst så blev det inte mycket till aktivitet vilket resulterade i 2 irriterade söner. Tvn fick stå igång fast Alex lekte på rätt bra, Jamie däremot satt o klaga på hur tråkigt han hade. Inte sjutton roade väl våra föräldrar oss hela dagarna!? Inte satt mamma o pappa o lekte med barbie med mig?! Jag personligen tycker inte det är så jäkla skoj o leka med bilar eller spela samma spel 7000 gånger på rad... Visst ibland så spelar vi spel, pusslar eller gör något annat men Jamie vill att jag ska hitta på saker åt honom hela tiden.
Men efter middagen som åts tidigare än vanligt då Pelle ändå hade sent möte o inte kom hem förrän strax innan barnens läggdax så gick barnen igång o busade som fan. Skönt när dem roar varandra men det resulterar oftast i en massa bråk o skrik o gråt.. aldrig är man nöjd va ;)
När Pelle kom hem åkte barnen i säng o sen blev det tv, men med en orolig Mollie så nån romantik på alla hjärtans dag vart det ju inte :P Men vi hade bestämt att vi inte skulle göra nåt speciellt bara för att det va alla hjärtans dag o inga presenter. Som jag såg någon skriva på Facebook "fuck valentines day, I love you everyday" :)

Inga kommentarer: