fredag, februari 24, 2012

Friday all day

Idag har vi varit på playgroup, Lindsay visade mig ett nytt ställe som har öppet varje dag. Ungefär samma människor som går till det andra stället, men jag är som min son rätt blyg så jag har inte direkt pratat med alla. Oavsett tänker jag försöka gå på playgroup en eller ett par gånger i veckan.
pratade iaf med en kvinna som driver en amningsgrupp dit man kan gå o prata en gång i månaden. Nästa gång skulle dem ha folk från sjukhuset som visade hjärt- och lungräddning för bebisar så tänkte dra med mig Trine på det.

Just nu sitter jag här hemma rätt irriterad på Alex, som vanligt tjatar han till sig saker som mat/frukt/snacks som han inte äter upp. Han tar 3-4 tuggor o sen säger han att han är mätt o vägrar äta mer. Slänger alltid massa efter honom och det är så tröttsamt!

Vi ska strax hämta hem Jamie och idag får det bli lite fredagsmys, var förbi affären förut o köpte lite chips :) Sen testar vi en av filmerna jag har liggande på datorn o kryper upp i soffan
Jamie hade även önskemål på våfflor till middag, har ju inget våffeljärn här men borde ju funka o steka smeten så vi ger oss på det. Ingen jättenyttig dag, men ibland får man festa till det lite ;)

Ska bli sjukt skönt med helg, även fast jag hade önskat att Pelle var här. Men inga måsten, ingen stress till skolan på morgonen eller att hela tiden behöva passa tiden när Jamie ska hämtas. Vi kan slöa till tio innan vi gör något vettigt, vi kan gå ut på promenad utan press på o va tillbaka en viss tid... Ska bli skönt!

Inga kommentarer: